رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها:

اهمیت کادرسازی برای تمدن نوین اسلامی در کنار حرکت در مرزهای دانش

اهمیت کادرسازی برای تمدن نوین اسلامی در کنار حرکت در مرزهای دانش

به گزارش دانلود عکس، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ضمن اشاره به انقلاب فرهنگی و افزودن درس معارف اسلامی به دروس دانشگاهی، شاگردپروری را از خصوصیت های دانشگاه اسلامی برشمرد و بر اهمیت کادرسازی برای تمدن نوین اسلامی در کنار حرکت در مرزهای دانش و حل مسایل عمومی جامعه تاکید نمود.


به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، در مراسم تقدیر و تکریم از خدمات حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد، مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران، و استقبال حجت الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در سخنانی با اظهار خوشوقتی از حضور در جمع دانشگاهیان علم و صنعت ایران، اظهار داشت: انصافا آنچه در رابطه با دانشگاه علم و صنعت ایران گفته می شود، بیراه نیست. دانشگاه علم و صنعت ایران، هم سابقه جدی در انقلاب و دفاع مقدس و حل مسایل انقلاب تا کادرسازی برای مجموعه ارکان نظام در بخش های مختلف را دارد، هم حرکت علمی و فعالیت در مرزهای دانش و حل مسایل عمومی کشور و هم جریان غالب و پرشتاب و قابل رویت و ملموس اخلاقی، معنوی و دینی که در فضای دانشگاه بارز است و این دانشگاه را از دیگر دانشگاه ها متمایز می کند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران، این امتیازات را دارد و نامگذاری آن به فیضیه دانشگاه ها، بیراه نیست.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، با تبیین نظر مقام معظم رهبری در مورد توفیقات و خدمات کم نظیر و غیر قابل انکار دانشگاه ها به نظام و انقلاب اسلامی، اظهار داشت: هر آنچه توفیق در فضاهای کارآمدی نظام اتفاق افتاده - مانند قدرت بازدارندگی و پیشرفت های نظامی کشور و یا موفقیت در مهار کرونا- محصول قرار گرفتن دانشگاه ها در کنار آن بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی در ادامه، سابقه تاسیس دانشگاه در کشور را محصول آشنایی ما با نظام مدرن و غرب توسعه یافته دانست که ورودی و خروجی آن هم بر مبنای جریان مادی گرا طراحی شده بود و اضافه کرد: بعد از انقلاب اسلامی، بنا شد بر خلاف جریان مادی گرا و خداگریز، گفتمان اصلی، عبودیت الهی باشد که انسان ها بر مبنای فلسفه آفرینش، به سمت کمال مطلوب بگونه ای که خدا برای انسان طراحی نموده، حرکت کنند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، در انتها با تشکر از حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد که باوجود جانبازی، در طول دوران خدمت خود مرارت تردد بین قم و تهران را سالها متحمل بوده است، از قبول مسئولیت توسط حجت الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی تشکر و آرزو کرد با ظرفیت های موجود در دانشگاه و قابلیت های وی، شاهد موفقیت های دفتر نهاد در ایفای مأموریت ها و وظایف آن باشیم.
در ادامه این مراسم دکتر منصور انبیاء، رئیس دانشگاه علم و صنعت، در سخنانی ضمن خوشامدگویی به میهمانان و حاضران در جلسه و گرامیداشت هفته دولت، به بیانات مقام معظم رهبری در مورد دانشگاه علم و صنعت ایران و نامگذاری این دانشگاه بعنوان «فیضیه دانشگاه ها» از جانب معظم له اشاره و با اشاره به این مطلب که خیلی از حکمرانان کشور از دانشگاه علم و صنعت ایران بوده اند، اظهار داشت: این که مقام معظم رهبری می فرمایند دانشگاه علم و صنعت ایران هم افتخارات علمی دارد و هم افتخارات انقلابی و آنرا فیضیه دانشگاه ها می نامند، به اعتبار وجود و حضور شخصیت های برجسته ای است که همواره از آغاز انقلاب اسلامی تابحال در دانشگاه علم و صنعت ایران حضور داشته اند و همچنین مراکز دینی، هیأت ها و تشکل هایی که شبانه روز برای ارتقای آگاهی های دینی ما تلاش و کمک می کنند که به عقیده من شاه بیت آن، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علم و صنعت با تبیین برخی خصوصیات اخلاقی و شخصیتی حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد، از مجاهدت ها و تلاشهای مستمر و موثر وی در زمینه جذب اساتید متعهد و انقلابی در هیأت اجرایی جذب و حضور پررنگ و اثرگذار ایشان در جلسات هیات رئیسه، شورای فرهنگی و شورای دانشگاه قدردانی نمود.
او همینطور ضمن اعلام آمادگی کامل دانشگاه برای همکاری با حجت الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، از قبول مسئولیت توسط وی تشکر و برای ایشان آرزوی توفیق نمود.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد، مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت، ضمن تشکر از حضور دانشگاهیان در این مراسم، از دغدغه های خود در طول دوران مسئولیت و فراز و فرودهای کار در دانشگاه سخن گفت.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران، ظرفیت های بسیار زیادی دارد، به پذیرش مأموریت های بزرگ و انجام طرح های کلان ملی در دانشگاه علم و صنعت ایران اشاره و تصریح کرد: اگر امروز جمهوری اسلامی ایران، اقتدار و موقعیتی دارد که استکبار و قلدرهای جهانی نمی توانند آنرا تهدید کنند، تردید نکنید که دانشگاه علم و صنعت ایران، در این اقتدار سهم بالایی دارد.
مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت در خاتمه، ضمن آرزوی موفقیت برای حجت اسلام والمسلمین شریف اصفهانی، از قصورات و کوتاهی های احتمالی خود در دوران مسئولیتش، طلب حلالیت و برای همگان، آرزوی حسن عاقبت کرد.
براساس اعلام روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت، آخرین سخنران مراسم هم حجت الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، بود که در سخنان کوتاهی از حضور در جمع خانواده بزرگ علم و صنعت ایران اظهار خرسندی کرد و ابراز امیدواری کرد با کمک تجارب مدیر سابق دفتر نهاد و در تعامل با دانشگاهیان بتواند خدمتگزار خوبی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به واسطه دانشگاه علم و صنعت ایران باشد.



1401/06/11
09:45:24
5.0 / 5
625
تگهای خبر: بازی , خدمات , دانشگاه , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
دانلود عکس