شیوه نامه اجرایی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی ابلاغ گردید
به گزارش دانلود عکس، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، «شیوه نامه اجرایی سومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی» را ابلاغ نمود.
به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، در این شیوه نامه که توسط دکتر فرزاد جهان بین ابلاغ گردیده، آمده است: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد در نظر دارد در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در ایجاد محیط سالم برای شکل گیری بحث های تخصصی و پاسخ به پیام ایشان در خصوص تداوم "این سنت حسنه در دانشگاه های کشور" و همینطور تبدیل رویداد کرسی های آزاداندیشی به فناوری و هم برپایه بند ۳۶ راه کنش سوم بسته کاری ارتقاء تربیت اخلاقی، فرهنگی و هویتی از سند تحول و تعالی دانشگاه (برنامه پنج ساله راهبردی ـ عملیاتی ۱۴۰۵ ـ ۱۴۰۰) «سومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی» را در واحدهای سراسر کشور در دو سطح استانی و کشوری برگزار کند.
اهداف سومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی
تضارب آراء میان تفکرات متکثر برای حل مسائل کشور، ایجاد محیط مطلوب برای بیان آزادانه و مسئولانه اندیشه ها در دانشگاه با عنایت به تقویت مولفه های وحدت، امنیت ملی و ارزش های اسلامی، ارتقای فرهنگ نقدپذیری، تفکر خلاق و نقاد و ایجاد شور و نشاط میان دانشجویان، تمرین و تقویت فعالیتهای گروهی منسجم و هدفمند، تقویت انگیزه های ارتقای دانش و آگاهی در بین دانشگاهیان و ایجاد بستر مناسب برای تشویق و زمینه سازی فرآیند تولید علم و بخصوص احیای امر به معروف و نهی از منکر تخصصی و آموزش عملی گفتگوی علمی و اخلاق اسلامی، مبتنی بر حفظ کرامت انسان در مقابل ابزارهای جنگ شناختی دشمن از اهداف سومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی است.
برپایه این شیوه نامه، شورای سیاستگذاری وظیفه بررسی و تصویب سیاست ها، دستورالعمل ها، تصویب بودجه، تصویب موضوعات و سایر ارجاعات زیرمجموعه، تعیین مسئولیت ها، ساختار و راهبردهای رویداد ملی و همینطور نظارت مستمر بر حسن اجرای آنرا برعهده دارد و شورای علمی متشکل از صاحب نظران، استادان دانشگاه و شخصیت های علمی و فرهنگی و دانشجویان دکتری است که وظیفه تعیین و پیشنهاد موضوعات رویداد ملی، ضوابط داوری و امتیازدهی و تعیین داوران رویدادها و تشکیل کمیته نظارت و تعیین اعضای آنرا برعهده دارد.
حوزه موضوعی رویداد ملی
حوزه موضوعی رویداد ملی شامل موضوعات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی می باشد. انتخاب «زیر موضوعات» از اساسی ترین وظایف شورای علمی رویداد ملی است. این شورا موظف است لیست کاملی از زیر موضوعات هر دوره را حداکثر ۳۰ روز قبل از شروع ثبت نام رویدادها، تهیه و به شورای سیاست گذاری اعلام نماید.
ضوابط تشکیل تیم ها
برپایه بندهایی از این شیوه نامه، اعضای هر تیم، متشکل از ۴ دانشجو از هر رشته و مقطع تحصیلی است که در آن نیم سال مشغول به تحصیل هستند. هر تیم دارای یک سرگروه است که کلیه ارتباطات دبیرخانه با تیم ها از راه سرگروه صورت می گیرد. ترکیب تیم ها در مقایسه با ترکیب اولیه نباید بیشتر از ۵۰ درصد تغییر کرده باشد. افراد جایگزین باید حتما دانشجو باشند. شرکت در کلیه کارگاه های آموزشی توجیهی رویداد الزامی است.
تیم ها پیش از شروع رویداد باید فرم ها و اطلاعات مورد نیاز رویداد ملی را تکمیل کنند.
معیارهای امتیازدهی
رعایت شرایط و ضوابط مندرج در آیین نامه رویداد ملی، برنامه ریزی، هماهنگی و انسجام تیمی، رعایت اخلاق علمی و احترام به آرا و نظرات منتقد، پیمودن فرآیند علمی و مستدل از طرح مسأله تا نتیجه گیری، فن بیان و رعایت نکات دستوری احاطه و اشراف نسبت به مبحث مورد بحث و استفاده از چارچوب منطقی در بحث و طرح مستند و مستدل مباحث از معیارهای امتیازدهی است.
منبع: imgdl.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب