وزیر كشور:
توسعه اجتماعی مقدمه توسعه اقتصادی می باشد
به گزارش دانلود عکس، وزیر کشور، با تکیه بر استفاده از ظرفیت اندیشه ورزان برای یافتن راهکارهای درونی مشکلات اظهار داشت: هیات های اندیشه ورز، گروههای جهادی و حلقه های میانی سبب حرکت اجتماعی و دستاوردهای بزرگی می شوند.
به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، احمد وحیدی روز جمعه در نشست «رویداد ملی همت» که در مجتمع فرهنگی ۱۳ آبان و در جمع گروههای اندیشه ورز مردمی برگزار شد، اظهار داشت: اندیشه ورزی ذاتاً امر مهم و مقدسی است و گنجینه عظیمی است که از مسیر آن میتوان خود و جهان را متحول ساخت.
وی با اشاره به اینکه تحول باید از درون صورت گیرد و تغییرات درون زا پایدارند، افزود: امکان دارد گاهی تغییرات از بیرون شکل گیرد اما مانایی تغییرات به نهادینه شدن و درونی سازی آنها است. استمرار اندیشه ورزی باعث تکامل و تکامل، سبب دستیابی به یک حقیقت و هدف مورد نظر می شود.
وحیدی ضمن اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با گروههای جهادی، حلقه های میانی و هیات های اندیشه ورز اظهار داشت: این حلقه ها در سطح مردم بخصوص جوانان فعالیت دارند.
وزیر کشور با یادآوری فعالیت نزدیک به ۵۵ هزار گروه جهادی در کشور اظهارکرد: حلقه های میانی مفهوم جدیدی است که شرایط متحول شدن جریان های منفرد را در چارچوب یک جریان فکری منسجم به منصه ظهور می رساند.
توسعه اجتماعی مقدمه توسعه اقتصادی است وزیر کشور با معرفی برخی مدلهای توسعه، اظهارکرد: به نظر می آید توسعه اجتماعی مقدمه توسعه اقتصادی باشد و شاهد می باشیم که اقتصاد مقاومتی به نقش آفرینی آحاد مردم می پردازد. ازاین رو، لزوم توسعه اجتماعی در اقتصاد فراگیر بیشتر نمایان می شود. باید اقتصادی را تعریف نماییم که از نظر اجتماعی با مردم همخوانی داشته باشد، در این صورت احساس رضایت مردم از سرمایه گذاری ها و طرح های اقتصادی افزایش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: با توسعه فعالیتهای گروههای جهادی، حلقه های میانی و هیات های اندیشه ورزی، حرکت اجتماعی ایجاد می شود و دستاوردهای بزرگی به همراه خواهد داشت.
وزیر کشور جامعه آرمانی را جامعه اندیشه ورز و متفکر توصیف کرد و اظهار داشت: اندیشه ورزی می تواند علاوه بر مسایل اقتصادی که محور نشست امروز است، موضوعات اجتماعی و فرهنگی را هم در برگیرد.
وحیدی با تکیه بر بومی سازی مدلهای بیرونی و استقلال در تصمیم گیری، اظهار داشت: در وزارت کشور چند مبحث در رابطه با این نشست در حال انجام می باشد که یکی از آنها حکمرانی روستایی است. روستا محور تولید، روابط صمیمی، حل و فصل درونی موضوعات، تعاون و همراهی، دارای فرهنگ و هویت و دانش تجربی خاص است.
وزیر کشور با اشاره به اینکه ۳۸ هزار روستا در کشور وجود دارد، اضافه کرد: به دنبال آن هستیم تا علاوه بر تعریف برنامه توسعه و پیشرفت برای هر روستا، تسهیلگری را هم مشخص نماییم.
وحیدی به دستورکار ۱۰۰ هزار تسهیلگر روستایی در وزارت کشور اشاره نمود و افزود: هیات های اندیشه ورز علاقه مند به فعالیت در این عرصه می توانند با سازوکار بوجود آمده در وزارت کشور مرتبط شوند.
وی مسئله «زنجیره ارزش راهبردی» را از دیگر برنامه های در دست اجرای وزارت کشور برشمرد و افزود: با تعریف این زنجیره برای هر استان، مجموعه فعالیت ها نظم می یابد و با مشخص شدن خلاء ها، مسیر ثروت زایی روشن می شود.
وزیر کشور بار دیگر تصریح کرد در این زنجیره، جایگاه و نقش مردم برجسته می شود و می تواند پیوند بین فعالیتهای شهرستان ها، استان ها و حتی فضای بین الملل را برقرار سازد.
وحیدی، ثروت زایی، مهارت افزایی، ویژندسازی و هویت بخشی را از آثار این اقدام برشمرد و تصریح کرد: هیات های اندیشه ورز می توانند از ظرفیتهای شورای برنامه ریزی و توسعه استان ها استفاده نمایند و از فهرست های در دست اقدام آنها برای هم افزایی بهره مند شوند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب