در ژاپن ؛

استیک آزمایشگاهی با سلول بنیادی و پرینتر ۳ بعدی تولید شد

استیک آزمایشگاهی با سلول بنیادی و پرینتر ۳ بعدی تولید شد

به گزارش دانلود عکس محققان ژاپنی روشی برای چاپ سه بعدی استیک گوشت گاو با کمک سلول های بنیادی و پرینتر سه بعدی ابداع نموده اند.


به گزارش دانلود عکس به نقل از دیلی میل، پژوهشگران از اولین گوشت گوساله چاپ سه بعدی جهان رونمایی کرده اند. بیشتر گوشت هایی که در آزمایشگاه کشت می شود، بیشتر شبیه گوشت چرخ کرده هستند و ظاهر آنها شبیه استیک نیست. این نوع گوشت ساختار پیچیده ای ندارد و از فیبرهای ماهیچه ای ساده تشکیل شده است. اما استیک ها خصوصاً استیک وایگو (Waygu) حاوی چربی، ماهیچه و رگ های خونی در ساختار پیچیده هستند که نوعی ظاهر شبیه سنگ مرمر به وجود می آورند. حالا پژوهشگران دانشگاه اوزاکا توانسته اند با کمک چاپ سه بعدی استیکی با این مشخصات ظاهری بسازند. بگفته آنها محصول مذکور از سلول های بنیادی و در آزمایشگاه تولید شده است. استیک مشهور وایگو از گوشت گاوهای ژاپنی تهیه می شود و حاوی چربی بین ماهیچه ای زیادی است و شبیه سنگ مرمر به نظر می آید. این ساختار سبب شده وایگو یکی از گران ترین و خوش طعم ترین استیک های جهان بود. در روش جدید بافت های فیبری مختلف مانند ماهیچه، چربی و رگ های خونی را به وسیله پرینتر سه بعدی ساخته و با یکدیگر یکپارچه می شوند. بگفته پژوهشگران گوشت مصنوعی شباهت زیادی به نمونه واقعی دارد. همین طور می توان از این روش برای تولید ساختارهای پیچیده دیگر استفاده نمود. دونگ هی کانگ مؤلف این پژوهش می گوید: تحقیق ما به حفظ محیط زیست در آینده کمک می نماید. البته پژوهشگران به هزینه تولید استیک یا زمان ارائه استیک به بازار هیچ اشاره ای نکرده اند.

1400/06/03
21:08:01
5.0 / 5
1155
تگهای خبر: دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
دانلود عکس