سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علمی كاربردی:

تقویت آموزش مهارتی منجر به اشتغال زایی با اهمیت ترین دغدغه ماست

تقویت آموزش مهارتی منجر به اشتغال زایی با اهمیت ترین دغدغه ماست

به گزارش دانلود عکس قائم مقام رییس و سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد: درصدد هستیم تمام دغدغه ها و توجه روسا، مسئولان و اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسر کشور را بر تقویت آموزش مهارتیِ منجر به اشتغال زایی سوق دهیم. لذا، هر طرح، ایده، درس، گام و قدمی که در این مراکز آموزش علمی کاربردی برداشته می شود باید برمبنای معیار مهم اشتغالزایی باشد.


به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، دکتر اصغر کشتکار قائم مقام رییس و سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علمی کاربردی در آیین تکریم و معارفه رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز اظهار نمود: دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها یک دانشگاه نیست که یک نظام آموزش عالی برای افزایش اشتغال زایی در کشور، یک میدان نبرد فکر و اندیشه و یک سازمان اقتصادی مهمست که باید توسعه یابد و بطور مستقل روی پای خود بایستد.
وی ضمن اشاره به بیتی از غزل شیخ اجل سعدی شیرازی که سرود، «تنگ چشمان نظر به میوه کنند، ما تماشاکنان بستانیم»، اظهار داشت: نگاه ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی به جایگاه رفیع این دانشگاه بعنوان - بوستانی از علم و ادب و مهارت- در حوزه آموزش مهارتی اینگونه است و درصدد هستیم تمام دغدغه ها و توجه روسا، مسئولان و اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسر کشور را بر تقویت آموزش مهارتیِ منجر به اشتغال زایی سوق دهیم. لذا، هر طرح، ایده، درس، گام و قدمی که در این مراکز آموزش علمی کاربردی برداشته می شود باید برمبنای معیار مهم اشتغالزایی باشد.
سرپرست معاونت آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه تصریح کرد: در هر مقام یا مسئولیتی در این دانشگاه چه در بحث نظارتی، چه اجرا و چه آموزش باشید، اگر دانشجویی از این دانشگاه دانش آموخته شد ولی در اشتغال موفق نشد، مقصر شما هستید و باید در دورن خود واکاوی کنید که چرا و کجا لحظه ای از این معیار مهم «آموزش مهارتی منتج به اشتغال» دور شدید که نتیجه مطلوب حاصل نشد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ وی با اشاره به این مهم که شغل ها در طول تاریخ تغییر می کنند، اظهار داشت: سرعت تغییر اشتغال، سرعت چرخه اشتغال و سرعت طول عمر اشتغال خیلی کم شده است. رشته تحصیلی که ۱۰ سال پیش پرطرفدار بود حتی خیلی از شغل هایی که مدتی پیش بسیار پر درآمد بود، امسال بطور کامل منسوخ شده است. لذا، دیگر شعار «نیازسنجی» به کار ما نمی آید و لازم است بر «نیازآفرینی» متمرکز شویم تا با آینده نگری درست در مورد نیازها و مشاغل آینده از همین امروز برنامه ریزی نماییم که اگر اینطور پیش برویم، با تدوین دوره های مفید و کوتاه مدت و افزایش دوره های پودمانی در آینده ای نزدیک قادر خواهیم بود فعل «می شود» را صرف نماییم و با گام هایی استوار در جهت توسعه پایدار گام برداریم.




منبع:

1400/10/27
23:14:10
5.0 / 5
1042
تگهای خبر: آموزش , دانشجو , دانشگاه , مد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
دانلود عکس