سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران عنوان كرد
گسترش فرهنگ ایمنی در تهران با همکاری آتش نشانان داوطلب و کادر آتش نشانی
به گزارش دانلود عکس، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به تشریح اقدامات و پیشرفت های اخیر در حوزه آموزش های ایمنی و شهروندی پرداخت و اعلام نمود که نیروهای داوطلب آتش نشانی بعد از گذراندن دوره های تکمیلی، به مربیان آتش نشانی ارتقاء یافته اند.
سید جلال ملکی در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به همکاری این نیروها با کادر رسمی آتش نشانی برای توسعه فرهنگ ایمنی و آموزش های شهروندی در تهران، اظهار داشت: نیروهای داوطلب ما در جهت آموزش به شهروندان در مدارس، اماکن تجمعی، برج های مسکونی، کلینیک ها، ادارات، و شرکتهای خصوصی حضور می یابند. همچنین، در مکان هایی مانند مساجد و بوستان ها که مردم حضور دارند، این نیروها به عرضه آموزش های ایمنی می پردازند.
سخنگوی آتش نشانی تهران همینطور از برگزاری چهار مرحله آموزش چهره به چهره در متروی تهران اطلاع داد و افزود: این آموزش ها مرحله چهارم خویش را تمام کرد و سال جدید هم ادامه می یابد.
او همینطور به توزیع بروشورهای آموزشی ایمنی با موضوعات مختلف همچون چهارشنبه سوری، خانه تکانی، و سفرهای نوروزی در بازار در سال ۱۴۰۳ اشاره نمود و تصریح کرد: این اقدامات صورت گرفته با هدف بالا بردن آگاهی عمومی در مورد مسایل ایمنی انجام شده است.
ملکی به تعداد آتش نشانان داوطلب در تهران اشاره نمود و اظهار داشت: بیشتر از ۵۰ هزار آتش نشان داوطلب در شهر تهران داریم که حدود ۱۶۰ نفر از آنها به مرحله مربیگری رسیده اند. این مربیان در سه سطوح مختلف C-B-A آموزش ها می بینند که تلاش داریم سال 1404 هم آموزش سطح A را هم برگزار نماییم.
او همینطور اضافه کرد: آموزش های شهروندی ما که اغلب کمتر از دو ساعت طول می کشند، در چارچوب موضوعات مختلف عرضه می شود و بسته به گروه هدف مانند دانش آموزان، دانشجویان، خانم های خانه دار و کارکنان کارخانه ها و محتوای آموزشی متفاوت خواهد بود.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران خاطرنشان کرد: در آموزش شهروندی بیشتر تلاش می نماییم که آموزش هایی از قبیل، انواع آتش، چه مواد اطفایی برای چه نوع آتشی خوب است، زمانیکه در ساختمان آتشسوزی رخ می دهد و شهروندان در ساختمان هستند چه کاری را باید انجام دهند، مباحثی از زلزله و مباحثی در مورد گاز مونوکسید کربن، عرضه می دهیم.
ملکی در مورد دوره های آموزشی آتش نشان داوطلب هم اظهار داشت: این دوره ها شامل ۲۰ ساعت آموزش است که بخشی از آن عملیاتی است و بعد از گذراندن این دوره ها، داوطلبان گواهینامه دریافت می کنند و کسانیکه علاقمند به ادامه همکاری هستند، بعد از گذراندن دوره های تکمیلی، به درجه مربیگری ارتقاء پیدا می کنند و می توانند در قسمت های مختلف تهران به آموزش شهروندان بپردازند.
او در آخر به نتایج مثبت این آموزش ها اشاره نمود و اضافه کرد: از زمانیکه همکاری با نیروهای داوطلب شروع شده است، شاهد کاهش آمار تماسهای غیرواقعی و مزاحمت ها بوده ایم و آمار آتشسوزی ها هم کاسته شده است. این موفقیت ها نتیجه مستقیم آموزش های داوطلبانه آتش نشانان است که در جامعه ایمنی شهر تهران تاثیر گذار بوده است.
منبع: imgdl.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب