مدیر كل فرهنگی وزارت بهداشت اعلام كرد
دانشگاهها تریبون جریانهای سیاسی نمی شوند
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با تکیه بر اینکه دانشگاه های علوم پزشکی تریبون سیاسی جریان خاصی نمی شوند، اظهار داشت: متاسفانه نبود قوانین و مقررات بالادستی برای فعالیت سیاسی دانشجویان در فضای مجازی چالش هایی را برای برگزاری برنامه های انتخاباتی ما ایجاد خواهد نمود اما تلاش می نماییم این موانع فعالیتهای ما را خدشه دار نکند و برنامه های انتخاباتی دانشجویان بعد از آخر ثبت نام کاندیدا در دانشگاه ها آغاز خواهد شد.
دکتر حسن زائری لطف در گفتگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به تشریح مهم ترین برنامه های انتخاباتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره نمود و اظهار داشت: با عنایت به این که انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهم ترین رویدادهای سیاسی کشور به حساب می آید، دانشجویان بعنوان نیروی فعال و قشر روشنفکر جامعه می توانند با اجرای برنامه های مختلف و دعوت از شخصیت ها و برنامه ریزی سخنرانی ها، سهم عمده ای در توسعه مشارکت سیاسی مردم داشته باشند.
ایشان در ادامه مشارکت سیاسی جامعه را یکی از شاخصهای توسعه سیاسی ملت ها عنوان و اظهار نمود: با عنایت به این که انتخابات ریاست جمهوری سال جاری در شرایط انتشار کرونا برگزار می گردد و حضور دانشجویان هم در دانشگاه ها امکان پذیر نیست و صرفاً ۳۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه ها حضور فعال دارند به همین جهت سعی کردیم از بسترهای مجازی برای برگزاری برنامه های انتخاباتی کمک بگیریم.
دکتر زائری لطف در ادامه تصریح کرد: انتخابات و مشارکت در آن یک تصمیم فردی است که اگر افراد آگاهی داشته باشند می توانند به صورت عاقلانه در انتخابات شرکت نمایند. این گونه نیست که فضای فرهنگی دانشگاه ها را به علت عدم حضور فیزیکی دانشجویان تعطیل نماییم. بر این اساس برنامه های فرهنگی و انتخاباتی ما در بستر فضای مجازی برگزار خواهند شد و تشکل های سیاسی از راه این محیط برنامه های خویش را دنبال می کنند.
وی تصریح کرد: هم اکنون ما منتظر هستیم فرایند ثبت نام و تایید صلاحیت کاندیداها به پایان برسد تا متناسب با آن یکسری سیاست هایی و خط مشی هایی را در دانشگاه های علوم پزشکی ترسیم نماییم. البته به این مفهوم نیست که ما بر حسب نوع کاندید تصمیم گیری می نماییم بلکه بعد از اتمام ثبت نام بر مبنای برنامه کاندیدها برنامه ریزی های خویش را انجام خواهیم داد.
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت اضافه کرد: حرکت های سیاسی دانشجویان در چارچوب برنامه های نظیر "مناظره"، "گفت و گو"، " تبادل نظر"، " نقد " و غیره بین دانشجویان، کاندیداها و یا نمایندگان آنها برگزار می شود.
دکتر زائری لطف با تکیه بر این که دانشگاه های علوم پزشکی تریبون یک جریان سیاسی خاص نخواهند شد، اظهار داشت: تمامی جریانات انتخاباتی زیر سایه قوانین و خط و مشی های مشخص می توانند در فضای دانشگاهی برنامه های خویش را عرضه کنند اما هنوز سیاست ابلاغی مشخصی در این حوزه تدوین نشده، البته با تشکل های سیاسی هم اندیشی هایی به منظور افزایش راه های مشارکت سیاسی دانشجویان خواهیم داشت و به معاونین فرهنگی دانشگاه ها هم تاکید خواهیم کرد تا بسترهای فعالبت های دانشجویی در این حوزه فراهم گردد.
او در آخر تصریح کرد: صدور مجوز های برگزاری برنامه های انتخاباتی تشکل های دانشجویی باید تسریع شود. باآنکه متاسفانه شرایط فعالیت در دانشگاه ها به علت انتشار کرونا سخت تر شده است و ما قوانین و مقررات بالادستی در فضای حوزه فضای مجازی نداشتیم به همین جهت احیانا دانشگاه ها دانشجویان هم با چالش هایی مواجه خواهند شد اما تلاش می نماییم این چالش ها فعالیتهای انتخاباتی که دانشجویان را خدشه دار نکنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب