كانون های دانشجویی زمینه ساز فعال كردن فرهنگ گفتمانی در محیط دانشگاه
به گزارش دانلود عکس مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: کانون های فرهنگی فرصت مناسبی برای بهره برداری از ذخایر فرهنگی کشور هستند و می توانند درونی سازی فرهنگ گفتمانی را در محیط های دانشگاهی فعال کنند.
به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، مهندس محمد هادی عسکری امروز (دوشنبه) در مراسم افتتاحیه نهمین جشنواره ملی رویش که به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، با تکیه بر اهمیت مبحث فرهنگ در نظام آموزش عالی اظهار نمود: امروزه شاهد پیشرفت های گوناگونی در زمینه کانون های فرهنگی بوده ایم. دانشگاه اجتماعی نمی تواند نسبت به محیط پیرامونی خود بی تفاوت باشد و باید با نگاه اجتماعی نسبت به حل مشکلات جامعه اهتمام ویژه داشته باشد.
وی ادامه داد: تولید انسان دانشگاهی یکی از کار ویژه های اصلی دانشگاه است که می تواند خردورز باشد. این مورد نیازمند سرمایه گذاری بیشتر از پیش نهادی مانند دانشگاه است که می توانند مسئولیت اجتماعی دانشگاه را بعنوان نهادی اثر گذار، به عرصه ظهور و بروز برساند.
مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: کانون های فرهنگی فرصت مناسبی برای بهره برداری از ذخایر فرهنگی کشور هستند و می توانند درونی سازی فرهنگ گفتمانی را در محیط های دانشگاهی فعال کنند. کانون های فرهنگی امروز می توانند بعنوان دستیار دولت، در حل و فصل صدمه های فرهنگی نقش آفرین باشند.
وی اظهار داشت: کانون های فرهنگی بازوهای پرارزش و توانایی هستند که در شرایط کرونا توانستند امید را به دانشگاه ها برگردانند و مبانی علمی پرارزش را به شهروندان منتقل کنند.
مهندس عسکری تصریح کرد: سال جاری به همت معاونان فرهنگی برای نخستین بار شاهد برگزاری بیشتر از ۷۰ رویش دانشگاهی در خیلی از دانشگاه های کشور بودیم. همینطور ۸۶ دانشگاه در این مرحله از جشنواره ملی رویش شرکت کرده اند که سبب افتخار برای نظام آموزش عالی کشور است.
مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تعداد آثار رسیده به این جشنواره از جانب کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها را ۱۵ هزار و ۵۳۷ اثر اعلام نمود و اظهار داشت: در بخش آثار فردی، هزار و ۳۶۲ اثر و در بخش آثار گروهی تعداد ۲۱۶ اثر ارسال شده و تعداد ایده های کانونی هم ۱۲۶ اثر است.
عسکری درباره تعداد داوران این جشنواره اظهار داشت: تعداد داوران بخش ارزیابی کانونی ۶۶ نفر، تعداد داوران بخش ارزیابی آثار ۲۷ نفر، تعداد داوران بخش ارزیابی ایده سه نفر و تعداد داوران بخش مسئولیت اجتماعی سه نفر در نظر گرفته شده است.
به نقل از وزارت علوم، وی اشاره کرد: امیدواریم کانون های فرهنگی بتوانند زمینه را برای شناسایی و کشف استعدادهای دانشجویان ذیل مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها فراهم نمایند.
منبع: دانلود عكس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب